Beter Leven keurmerk

Aandacht voor verbetering

Bij Stegeman hebben we aandacht voor de wereld om eens heen. Voor elkaar en de dingen die we doen. Voor kwaliteit en de bereiding van onze producten. Met respect voor dierenwelzijn, want dat vinden wij belangrijk. Voor onze dieren. Voor onze toekomst. Daarom streven we ernaar om uiteindelijk ons gehele assortiment te bereiden met vlees dat het ‘Beter Leven Keurmerk’ draagt. Dit keurmerk, van de dierenbescherming, wordt geborgd door onafhankelijke professionals en stelt dierenwelzijn voorop. Zo krijgen bijvoorbeeld de varkens:

  • Betere huisvesting en meer ruimte
  • Betere behandeling (biggen worden niet gecastreerd)
  • Betere gezondheidszorg en minder antibiotica
  • Beter en vooral korter transport

De Stegeman Zacht gegaarde Schouderham en Langzaam gegrilde Achterham dragen het Beter Leven Keurmerk (1 ster) al geruime tijd. En vanaf eind september 2015 zijn de Stegeman droge worsten (m.u.v. de Rundercervelaat) gecertificeerd met het Beter Leven keurmerk.

Stegeman is voor het gehele assortiment op weg naar het ‘Beter Leven keurmerk’ van de dierenbescherming. Omdat we aandacht hebben voor kwaliteit en de bereiding van onze producten. En extra aandacht voor het welzijn van de dieren.

Zie ook: www.dierenbescherming.nl. Of ga voor meer informatie over dit onderwerp naar: www.beterlevenkeurmerk.nl