Stegeman
Menu

Of je worst lust

Ontdek de droge worst van Stegeman. Allen gemaakt op de klassieke manier, met een mooi evenwicht tussen kruidig en fris. Iedere worst heeft zo zijn eigen karakter.  Door de worsten heel even te roken worden de smaken nog wat rijker.

Stegeman Ambachtelijk is een ode aan onze jarenlange traditie van het worsten maken. Verkrijgbaar in twee varianten: Fuet en Baton. Geef karakter aan je borrelplank met Stegeman Ambachtelijk.

Ons assortiment
Chorizo licht pittig

Er is veel moois te ontdekken in Stegeman Licht Pittige Chorizo. De verwarmende smaak van paprika, knoflook en peper. Maar in zijn pittige karakter schuilt nog veel meer moois: ver weg zelfs iets sappigs en fris.

Salami Italiaanse kruiden

Probeer eens Stegeman Italiaans gekruide Salami. Je proeft direct dat de salami in Italië is ontstaan. Pure eenvoud, met de kenmerkende Italiaanse geuren en smaken van basilicum, oregano en rozemarijn.

Salami mild gekruid

Ontdek Stegeman Mild Gekruide Salami. Gemaakt op de klassieke manier, met een mooi evenwicht tussen het kruidige en het frisse dat goede salami hoort te hebben. Heel even roken heeft de smaak nog wat rijker gemaakt.

Kipcervelaat

Als je onze droge worsten lekker vind maar een keer wat anders wil. Probeer dan deze! Het kippenvlees geeft deze cervelaat net een andere smaak en bite en dat maakt deze cervelaat een heel bijzonder worstje.

Ambachtelijke fuet

Ontdek de beste Fuet van Nederland, de Ambachtelijke Fuet van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstenmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Complexe volle smaken komen je tegemoet elke keer wanneer je deze Fuet proeft.

Cervelaat Dijon mosterd

Ontdek Stegeman Dijon mosterd Cervelaat. Iedere Cervelaat heeft van nature iets fris. In dit recept komt dat frisse nog mooier naar voren. Want de echte Dijonmosterd en mosterdzaadjes maken deze worst nog rijker en smeuïger.

Cervelaat

Ontdek Stegeman Fijne Cervelaat. Gemaakt op de klassieke manier. De stukjes vlees zijn mooi fijn gemalen. Dat maakt ‘m zacht en rond. Evenwichtig, zoals goede cervelaat hoort te zijn.

Rundercervelaat

Ontdek Stegeman Runder Cervelaat. Traditioneel wordt cervelaat bereid met varkensvlees. Maar dit is een uitzondering. Een bijzondere! Deze is gemaakt van puur rundvlees, dus helemaal zonder spek! En toch heerlijk smeuïg, vol en rond van smaak.

Ambachtelijke Baton

Probeer naast de fuet en knoflook-basilicum ook eens deze ambachtelijke bâton. Een klassieker naar Franse traditie. Heerlijk bij de borrel.

Hot pepperoni

Stegeman heeft meer dan alleen worsten voor bij de borrel. Deze Hot Pepperoni leent zich uitstekend als toevoeging aan je maaltijd. Maak een heerlijke pittige paella of geef je aardappels net dat beetje meer spice.

inspiratie

Vegetarische recepten

Vegetarisch niet altijd lekker? Wacht maar. Hier zul je van smullen. Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Vegetatische Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
Borrel Lunch
Vegetarische Fitness Wrap met Spinazieburger
Diner Lunch
Spicy Halloumi Paprikaburger
Lunch maaltijd
Linzensalade met paprika burger
lunch maaltijd
Zuurdesem Caprese
Spicy taco met paprika burger
lunch maaltijd
Sweet Jack
lunch maaltijd
Toasted club sandwich
lunch

Cookiebeleid

Onze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de toegankelijkheid te verbeteren, uw navigatie te personaliseren en te analyseren, en om advertenties weer te geven op basis van uw interesses. Als u doorgaat met surfen, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen op Cookiebeleid