Stegeman
Menu

Of je worst lust

Ontdek de droge worst van Stegeman. Allen gemaakt op de klassieke manier, met een mooi evenwicht tussen kruidig en fris. Iedere worst heeft zo zijn eigen karakter.  Door de worsten heel even te roken worden de smaken nog wat rijker.

Stegeman Ambachtelijk is een ode aan onze jarenlange traditie van het worsten maken. Verkrijgbaar in twee varianten: Fuet en Baton. Geef karakter aan je borrelplank met Stegeman Ambachtelijk.

Ons assortiment
Plus Chorizo

De heerlijke Stegeman Chorizo, nu met 30% minder vet en 20% Paprika!

Cervelaat Plus

De heerlijke Stegeman Cervelaat, nu met 30% minder vet! Een deel van het vlees en vet is vervangen door boterbonen

Cervelaat

Ontdek Stegeman Fijne Cervelaat. Gemaakt op de klassieke manier. De stukjes vlees zijn mooi fijn gemalen. Dat maakt ‘m zacht en rond. Evenwichtig, zoals goede cervelaat hoort te zijn.

Cervelaat Dijon mosterd

Ontdek Stegeman Dijon mosterd Cervelaat. Iedere Cervelaat heeft van nature iets fris. In dit recept komt dat frisse nog mooier naar voren. Want de echte Dijonmosterd en mosterdzaadjes maken deze worst nog rijker en smeuïger.

Chorizo licht pittig

Er is veel moois te ontdekken in Stegeman Licht Pittige Chorizo. De verwarmende smaak van paprika, knoflook en peper. Maar in zijn pittige karakter schuilt nog veel meer moois: ver weg zelfs iets sappigs en fris.

Rundercervelaat

Ontdek Stegeman Runder Cervelaat. Traditioneel wordt cervelaat bereid met varkensvlees. Maar dit is een uitzondering. Een bijzondere! Deze is gemaakt van puur rundvlees, dus helemaal zonder spek! En toch heerlijk smeuïg, vol en rond van smaak.

Salami Italiaanse kruiden

Probeer eens Stegeman Italiaans gekruide Salami. Je proeft direct dat de salami in Italië is ontstaan. Pure eenvoud, met de kenmerkende Italiaanse geuren en smaken van basilicum, oregano en rozemarijn.

Salami mild gekruid

Ontdek Stegeman Mild Gekruide Salami. Gemaakt op de klassieke manier, met een mooi evenwicht tussen het kruidige en het frisse dat goede salami hoort te hebben. Heel even roken heeft de smaak nog wat rijker gemaakt.

Kipcervelaat

Als je onze droge worsten lekker vind maar een keer wat anders wil. Probeer dan deze! Het kippenvlees geeft deze cervelaat net een andere smaak en bite en dat maakt deze cervelaat een heel bijzonder worstje.

Ambachtelijke fuet

Ontdek de beste Fuet van Nederland, de Ambachtelijke Fuet van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstenmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Complexe volle smaken komen je tegemoet elke keer wanneer je deze Fuet proeft.

Ambachtelijke Baton

Probeer naast de fuet ook eens deze ambachtelijke bâton. Een klassieker naar Franse traditie. Heerlijk bij de borrel.

inspiratie

Vegetarische recepten

Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Vega - Toasted club sandwich
lunch
Vega - Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
Borrel Lunch
Vega - Quesadilla bites
borrel diner
Vega - Rainbow borrelplank
borrel diner
Vega - Zuurdesem Caprese
Italiaans broodje met Stegeman Omeletplakjes
ei omelet vegetarisch broodbeleg
Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank
borrel diner
Low-carb borrelpank
borrel diner