Droge worst Traditioneel (Classic)

Ambachtelijke Baton

Probeer naast de fuet ook eens deze ambachtelijke bâton. Een klassieker naar Franse traditie. Heerlijk bij de borrel.

Ambachtelijke Baton
Ingrediënten

Varkensvlees zout dextrose kruiden en specerijen specerijextracten wijn antioxidant (E301) smaakversterker (E621) kleurstof (E171) conserveermiddelen (E202, E250, E252) fermenten   Voor 100 gram droge worst is 160 gram varkensvlees gebruikt.Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Allergenen

NO

Voedingswaarde
per 100 gram Energie 1930 kJ / 465 kcal Vetten 41 g waarvan Verzadigde vetten 16 g Koolhydraten 0,3 g Eiwitten 24 g Zout 4,4 g
Stegeman

hollandse smaakmaker
met karakter

Ons assortiment
Inspiratie

Vegetarische recepten

Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Studio zilalila
Vega - Toasted club sandwich
lunch
Studio-Zilalila
Vega - Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
borrel lunch
Vega queasdilla bites
Vega - Quesadilla bites
borrel diner
Rainbow borrelplank
Vega - Rainbow borrelplank
borrel diner
Caprese
Vega - Zuurdesem Caprese
Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank
Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank
borrel diner
Low carb borrelpank
Low-carb borrelpank
borrel diner
Italiaans broodje
Italiaans broodje met Stegeman Omeletplakjes
omelet vegetarisch