Stegeman
Menu

BROODJE VEGEMAN

voor vaderdag

IETS SPECIAALS VOOR PAPA DAG!

Broodje met Stegeman vegetarisch broodbeleg kerriesmaak, ei, avomecajo en mayomenaise
  • Stegeman vegetarisch broodbeleg kerrie 
  • Broodje
  • 2 eieren
  • Paprika poeier, ongeveer 1 eetlepeltje
  • Zout
  • Peper
  • 1 avomecajo
  • Een paar klodders mayomenaise,
 
Kook water en als t kookt doe dan de eieren er 5 minuten in. Haal ze er dan uit en doe ze in koud water. Snijd je broodje door de helft, doe er een paar flinke klodders mayomenaise op. Doe het kerriesmaak beleg er op. Snijd de avomecajo door de helft en haal de pit er uit. Snijd de avomecajo in terwijl ie nog in de schil zit en lepel em dan uit. Doe de avomecajo op t broodje. Pel de eieren en snijd em door 4-en en doe em op t broodje. Doe er wat zout en peper op en wat paprika poeder. Succes met je tengels niet vies krijgen.
 
Kijk voor de video van dit recept op 20 juni naar Vjeze Fur op instagram
@vjeze_fur 

missie/visie

uit liefde voor vlees

creëer eetmomenten

50% minder vlees

We werken aan een assortiment met 50% minder vlees. Met onze kennis geven we nieuw perspectief, door meer groente en minder vlees te gebruiken en zelfs  vegetarische producten te introduceren.

100% vertrouwen

We zijn al ruim 160 jaar een begrip. Hebben vertrouwen opgebouwd en houden dit graag vast. Daarom doen we alles om kwaliteit te waarborgen, vernieuwend te zijn en de lekkerste producten op de markt te brengen.

0% verspilling

Dat willen we bereiken in 2025. Vlees is een kostbare grondstof willen we optimaal inzetten en verwaarden. Ook kijken we, waar mogelijk, naar efficiëntie van andere grondstoffen.

Cookiebeleid

Onze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de toegankelijkheid te verbeteren, uw navigatie te personaliseren en te analyseren, en om advertenties weer te geven op basis van uw interesses. Als u doorgaat met surfen, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen op Cookiebeleid

Accepteer
Weigeren