Filmpjes

Hoe wordt worst eigenlijk gemaakt? Hoe kan je worst het beste snijden? En met wat voor een mes? Onze meesterslagers weten er alles van.

Hoe maken wij ambachtelijke droge worst?

Wij zitten in het slagersvak sinds 1858. Dat proef je zeker in onze ambachtelijke droge worst. Kijk hoe meesterslager Paul ambachtelijke droge worst maakt van de beste ingrediënten.

Bekijk het filmpje

Wat zit er in Ambachtelijke droge worst knoflook basilicum?

Naast koflook en basilicum bevat deze worst een aantal heerlijke specerijen en het beste varkensvlees. In een aantal weken tijd droogt de worst en komt deze perfect op smaak.

Bekijk het filmpje

Kijk hoe Stegeman Henk in Vuur & Vlam staat

"Kwaliteit staat bij ons op nummer 1". Stegeman Henk, teamleider snijden & verpakken, vertelt over zijn passie voor het vak en zijn betrokkenheid bij de Vuur & Vlam range.

Bekijk het filmpje

Zo serveer je Stegeman Ambachtelijk

Haal de worst een dag van tevoren al uit de verpakking en bewaar hem buiten de koelkast. Dan is hij het lekkerst! En het velletje, dat kan je gewoon eten.

Bekijk het filmpje

Chorizo met een verrassende twist

Wie denkt er bij Stegeman Chorizo aan maïssoep? Wij wel! Laat je inspireren en kijk hier hoe Stegeman Willy een heerlijke maissoep met pittige Chorizo klaarmaakt. Klik hier voor het recept.

Bekijk het filmpje

De ongebrensde mogelijkheden van Stegeman ambachtelijk

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een beetje fantasie maak je bijvoorbeeld bladerdeegpakketjes of omeletcups met Stegeman ambachtelijke droge worst. Of snoep hem lekker uit het vuistje… klik hier voor de recepten.

Bekijk het filmpje

Op het scherpst van de snede

Hoe snijd je een droge worst? Voor het beste resultaat neem je een scherp mes zónder kartels. Snijd hem in dunne, schuine plakjes en je snijdt… ehm.. eet je vingers erbij op.

Bekijk het filmpje

Hoe maak ik een rijke borrelplank?

Het toverwoord is variatie. Kies voor veel verschillende smaken. Combineer zoet met hartig, hard met zacht en varieer met dips. Succes gegarandeerd en het ziet er geweldig uit, kijk maar. 

Bekijk het filmpje

Een beetje fantasie en een beetje kipcervelaat

Stegeman Kipcervelaat is heerlijk uit het vuistje. Maar wat dacht je van een zoete aardappelsalade met kipcervelaat, radijs en tuinkers. Bekijk hier het verrassende resultaat! Klik hier voor het recept.

Bekijk het filmpje

Zo bewaar je droge worst

Hij gaat natuurlijk altijd in één keer op. Maar stel dat er toch wat overblijft, hoe kan je onze droge worst dan het beste bewaren? Bekijk nu de video.

Bekijk het filmpje

Wat hebben salami en linzen met elkaar gemeen?

Deze linzenschotel zit propvol verse ingrediënten en krijgt een pittige bite met onze Stegeman mild gekruide salami. En wist je dat linzen van nature rijk zijn aan vezels en proteïnen? Klik hier voor het recept.

Bekijk het filmpje

Zo doe je dat, het velletje eraf!

Niet alle worsten van Stegeman hebben een velletje dat eetbaar is. Kijk hier hoe je snel en zonder gehannes het velletje eraf haalt.

Bekijk het filmpje