Filmpjes

Hoe wordt worst eigenlijk gemaakt? Hoe kan je worst het beste snijden? En met wat voor een mes? Onze meesterslagers weten er alles van.

Hoe maken wij ambachtelijke droge worst?

Wij zitten in het slagersvak sinds 1858. Dat proef je zeker in onze ambachtelijke droge worst. Kijk hoe meesterslager Paul ambachtelijke droge worst maakt van de beste ingrediënten.

Bekijk het filmpje

Wat zit er in Ambachtelijke droge worst knoflook basilicum?

Naast koflook en basilicum bevat deze worst een aantal heerlijke specerijen en het beste varkensvlees. In een aantal weken tijd droogt de worst en komt deze perfect op smaak.

Bekijk het filmpje

Kijk hoe Stegeman Henk in Vuur & Vlam staat

"Kwaliteit staat bij ons op nummer 1". Stegeman Henk, teamleider snijden & verpakken, vertelt over zijn passie voor het vak en zijn betrokkenheid bij de Vuur & Vlam range.

Bekijk het filmpje