ingrediënten
1 pakje Stegeman Fuet sticks
100 g couscous
100 g voorgekookte kikkererwten (glas of blik)
1 mini-komkommer
2 el fijngehakte lente-ui
2 el fijngehakte peterselie, munt en basilicum (+ extra om te garneren)
2-3 el vers limoensap
4 el olijfolie
1 tl Harissa
Zout en cayennepeper
Komijn
bereidingswijze
- Bereid de couscous in een kom volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de kikkererwten af met water. Was de komkommer en snij hem in vier in de lengte en vervolgens in blokjes. Voeg de kikkererwten, komkommer, lente-ui en kruiden toe aan de couscou
- Meng het geheel met limoensap, olijfolie en Harissa en breng op smaak met zout, cayennepeper en komijn.
- Serveer de couscous salade in twee glazen of op twee borden en decoreer met de bladeren van peterselie, basilicum en munt.
- Leg de Stegeman fuet sticks stijlvol op het glas of bord. Eet smakelijk!