ingrediënten
1 pakje Stegeman chorizo sticks of Stegeman chorizo Plus sticks
100 g couscous
100 g voorgekookte kikkererwten (glas of blik)
1 mini-komkommer
2 el fijngehakte lente-ui
2 el fijngehakte peterselie, munt en basilicum (+ extra om te garneren)
2-3 el vers limoensap
4 el olijfolie
1 tl Harissa
Zout en cayennepeper
Komijn
bereidingswijze
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de kikkererwten af met water. Was de komkommer en snij hem in de lengte in 4-en en vervolgens in blokjes. Voeg de kikkererwten, komkommer, lente-ui en kruiden toe aan de couscous
- Meng het geheel met limoensap, olijfolie en Harissa en breng op smaak met zout, cayennepeper en komijn.
- Serveer de couscous salade in twee glazen of op twee borden en decoreer met de bladeren van peterselie, basilicum en munt.
- Leg de Stegeman chorizo sticks stijlvol op het glas of bord. Eet smakelijk!
inspiratie
Vegetarische recepten
Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten