ingrediënten
2 Stegeman spinazieburgers
6 Sneetjes volkorenbrood
½ Avocado
Handvol spitskool
½ Komkommer
Handvol Radijskiemen (pittige kiemgroente)
Dressing:
Handvol Spinazie
2 Takjes Koriander
3 Takjes bieslook
½ Avocado
Sap van een halve limoen
1 el Olijfolie
2 teentjes Knoflook
2 dl Griekse yoghurt
Zout en peper
Jalapeño
bereidingswijze
- Begin met het maken van de dressing. Voeg alle ingrediënten voor de dressing uit het bovenstaande lijstje samen in een blender en mix deze totdat het een romig geheel is geworden. Zet de dressing tijdens de bereiding van de rest van het gerecht nog eve
- Bak vervolgens de spinazieburgers totdat deze een mooie krokante korst hebben en goed warm zijn.
- Neem voor de eerste laag van de sandwich een snee brood en smeer deze in met dressing. Leg hier de eerste spinazieburger op en bedek deze vervolgens met wat plakjes avocado, een handje gesneden spitskool en radijskiemen. Sluit af met een tweede snee br
- 5. Start de tweede sandwich laag opnieuw met wat dressing. Leg daar wat plakjes komkommer op, gevolgd door de tweede spinazieburger. Maak de laag af met opnieuw een handje spitskool en wat radijskiemen. Plaats de laatste snee brood erbovenop, snijd de san
inspiratie
Vegetarische recepten
Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten