ingrediënten
3 rode uien
100 ml appelciderazijn
1 el maple syrup
400 gr linzen
1 puntpaprika
zakje baby spinazie
3 Stegeman Paprika burgers
kappertjes
1 tl mosterd
halve teen knoflook
olijfolie
zout en peper
bereidingswijze
- Snij voor de pickles de uien in hele dunne ringen en stop ze in een afsluitbare (weck)pot. Meng 100 ml appelciderazijn, 200 ml warm water, 1 el maple syrup en 1,5 tl zout, en giet over de uien. Zet minimaal 2 uur in de koelkast. (Je kan het ongeveer ee
- Bak de Paprika burgers volgens de instructie in een grillpan
- Maak een French dressing met het sap van de kappertjes, 4 el olijfolie, 1 tl mosterd en de geperste knoflook. Breng op smaak met zout en peper
- Spoel de linzen in een vergiet af onder de kraan. Snij de puntpaprika in dunne ringetjes, meng ze met de linzen, kappertjes en de dressing. Verdeel de burgers en uitgelekte pickles naar smaak over de bowl
inspiratie
Vegetarische recepten
Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten