Stegeman
Menu

Vega - Orzo met spinazie burger en zongedroogde tomaat

lunch maaltijd

Dit recept is ontwikkeld door Denise Grootendorst.

ingrediënten
1 sjalot 4 el olijfolie 1 teentje knoflook 150 g orzo (ook wel Riso genoemd, Italiaanse pasta ter grootte van rijstkorrels) 500 ml groentenbouillon 5 zongedroogde tomaten in pot 2 Stegeman Spinazieburgers 3 takjes peterselie 20 g boter 75 g feta
bereidingswijze
  1. 1. Snipper de sjalot. Verhit in een pan met dikke bodem 2 eetlepels olie. Voeg de sjalot toe, pers de knoflook uit in de pan en fruit dit samen tot de ui glazig is. 2. Voeg de orzo toe met daarbij zoveel bouillon dat de korrels net onder staan. Laat zach
Vegetarisch
Spinazie burger

Vegetarisch niet altijd lekker? Wacht maar. Hier zul je van smullen

inspiratie

Vegetarische recepten

Vegetarisch niet altijd lekker? Wacht maar. Hier zul je van smullen. Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Vega - Toasted club sandwich
lunch
Vega - Zuurdesem Caprese
Vega - Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
Borrel Lunch
Vega - Fitness Wrap met Spinazieburger
Diner Lunch
Vega - Sweet Jack
lunch maaltijd
Vega - Linzensalade met paprika burger
lunch maaltijd
Vega - Spicy Halloumi Paprikaburger
Lunch maaltijd
Vega - Spicy taco met paprika burger
lunch maaltijd
Vega - Quesadilla bites
borrel diner
Vega - Rainbow borrelplank
borrel diner
Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank
borrel diner
Low-carb borrelpank
borrel diner

Cookiebeleid

Onze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de toegankelijkheid te verbeteren, uw navigatie te personaliseren en te analyseren, en om advertenties weer te geven op basis van uw interesses. Als u doorgaat met surfen, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen op Cookiebeleid

Accepteer
Weigeren