ingrediënten
4 taco’s
2 Stegeman Paprika burgers
halve geraspte witte kool (of 1 zak à 200 gr)
100 ml crème fraîche
1 bosje koriander
2 teentjes knoflook
1 citroen
1 bosje lente ui
1 jalapeño
olijfolie
bereidingswijze
- Verwarm de oven alvast voor, zodat je de taco’s er kort in kunt doen voor het serveren
- Maak de saus voor de witte koolsalade. Snij hiervoor de helft van de koriander, de knoflook, de helft van de lente ui en 2 ringetjes jalepeno. Doe alles in de keukenmachine en voeg de crème fraîche en het sap van de helft van een citroen toe. Als de sa
- Snij nu de witte kool in dunne reepjes (even wassen!) en meng de saus door de witte kool reepjes. De witte koolsalade is ready! Je kunt eventueel wat van de saus overlaten als finishing.
- Doe de taco’s in de voorverwarmde oven, een minuutje of 10.
- Bak de Paprika burgers goud bruin in wat olijfolie en snij ze daarna in kleine stukjes of in tweeën.
- Haal de taco’s uit de oven en vul ze met de witte kool salade en de stukjes burger. Wat peper en zout, een paar ringen jalepeño als topping, en klaar – smakelijk!
inspiratie
Vegetarische recepten
Vegetarisch niet altijd lekker? Wacht maar. Hier zul je van smullen. Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten