ingrediënten
2 Stegeman spinazieburgers
2 Wraps
½ Fijngesneden spitskool
2 Stelen lente-ui
½ Rode ui
Handje geroosterde cashewnoten
Voor de rucolasalade met cesar dressing:
Rucola
1 teentje knoflook
Scheut olijfolie
1 tl witte wijnazijn
3-4 el mayonaise
Scheutje citroensap
1 tl mosterd
1 of 2 stukjes ansjovis
Zout en peper
bereidingswijze
- Begin met het bereiden van de rucolasalade met Caesar dressing. Meng hiervoor alle ingrediënten uit het tweede lijstje hierboven door elkaar in een kom. Voeg naar smaak een snufje peper en zout toe.
- Rooster de cashewnoten en bak ondertussen de spinazieburger tot deze mooie krokante korst heeft en goed warm is.
- Verwarm een wrap en beleg deze eerst met de aangemaakte rucolasalade.
- Snijd de spinazieburger in stukjes en verdeel deze over je wrap.
- Snijd de lente-ui en rode ui in ringen en verdeel de uienringen, cashewnoten en (fijngesneden) spitskool over de wrap.
- Vouw de wrap dicht en smullen maar!
inspiratie
Vegetarische recepten
Vegetarisch niet altijd lekker? Wacht maar. Hier zul je van smullen. Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten