Stegeman
Menu

Vega - Mediterraanse Paprika pitaburger

Lunch maaltijd

Geniet van deze goedgevulde pita voor een eiwitrijke lunch of licht diner. Een fijne Mediterraanse afwisseling op de simpele boterham of het welbekende AVG’tje!

ingrediënten
2 Stegeman paprikaburgers 2 Handjes veldsla 45 Gram feta 40 Gram kikkererwten 2 Pitabroodjes 50 gram semi-zongedroogde tomaatjes 1 of 2 teentje(s) knoflook 2 tl gerookte paprikapoeder
bereidingswijze
  1. Meng de kikkererwten in een kom met het paprikapoeder, de fijngesneden knoflook en wat olijfolie.
  2. Rooster de kikkererwten vervolgens en bak ondertussen ook de paprikaburger (in een andere pan) totdat deze een mooie krokante korst heeft en goed warm is.
  3. Brokkel de fetakaas in stukjes en snijd de paprikaburger in kleine blokjes.
  4. Meng de feta, kikkererwten, burgerstukjes, semi-zongedroogde tomaatjes en veldsla in een kom
  5. Neem een verwarmd pitabroodje en vul deze met de ‘salade’. Enjoy!