Stegeman
Menu

Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank

borrel diner

Snacken zonder schuld gevoel dat is borrelen op zijn best. Deze plank heeft dan ook voor ieder wat wils; vega of toch liever vlees, maar dan wel 30% minder vet. Aangevuld met mais,chips en dips. Klaar voor een fiesta? Aj-yai-yai!

En hoe dan minder vet? In onze range 'kan ook anders' producten hebben we een deel van het vlees en vet vervangen door 15% groenten. Door dat te doen zijn de worsten maar liefst 30% minder vet! 

ingrediënten
Stegeman Cervelaat kan ook anders, minder vet Stegeman Baton kan ook anders, minder vet Stegeman Mini Baton kan ook anders, minder vet Stegeman vegetarisch broodbeleg meditteraan Stegeman vegetarisch broodbeleg tuinkruiden - of varieer met Stegeman vegetarisch broodbeleg kerrie tortilla chips 3 mais kolven boter tabasco saus limoen groene olijven guacamole jalapeno's
bereidingswijze
  1. Voor extra sappige maïs, kook je de kolven 8-12 minuten in een ruime pan. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
  2. Grill de maïskolven voor het serveren 5 minuten op de BBQ. Serveer met boter, tabasco en limoensap voor een Mexican twist.
  3. Snijd de Cervelaat en Baton in plakjes. Verdeel alle ingrediënten over een grote borrelplank en het feest kan beginnen!
  4. Tip: Je kunt ook gemakkelijk zelf guacamole maken. Meng hiervoor het geprakte vruchtvlees van 2 avocado’s met 1 fijngesnipperd sjalotje, sap van 1 limoen, 1 tomaat in stukjes, zout, peper en tabasco naar smaak. Tortillachips erbij en dippen maar!
Of je worst lust
Cervelaat kan ook anders

De heerlijke Stegeman Cervelaat, nu met 30% minder vet! Een deel van het vlees en vet is vervangen door boterbone