ingrediënten
Stegeman Cervelaat kan ook anders, minder vet
Stegeman Baton kan ook anders, minder vet
Stegeman Mini Baton kan ook anders, minder vet
Stegeman vegetarisch broodbeleg meditteraan
Stegeman vegetarisch broodbeleg tuinkruiden
- of varieer met Stegeman vegetarisch broodbeleg kerrie
tortilla chips
3 mais kolven
boter
tabasco saus
limoen
groene olijven
guacamole
jalapeno's
bereidingswijze
- Voor extra sappige maïs, kook je de kolven 8-12 minuten in een ruime pan. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
- Grill de maïskolven voor het serveren 5 minuten op de BBQ. Serveer met boter, tabasco en limoensap voor een Mexican twist.
- Snijd de Cervelaat en Baton in plakjes. Verdeel alle ingrediënten over een grote borrelplank en het feest kan beginnen!
- Tip: Je kunt ook gemakkelijk zelf guacamole maken. Meng hiervoor het geprakte vruchtvlees van 2 avocado’s met 1 fijngesnipperd sjalotje, sap van 1 limoen, 1 tomaat in stukjes, zout, peper en tabasco naar smaak. Tortillachips erbij en dippen maar!
Of je worst lust
Cervelaat kan ook anders
De heerlijke Stegeman Cervelaat, nu met 30% minder vet! Een deel van het vlees en vet is vervangen door boterbone