ingrediënten
Stegeman Plus Cervelaat
Stegeman Plus Chorizo
Stegeman Plus Chorizo Sticks
Stegeman vegetarisch broodbeleg meditteraan
Stegeman vegetarisch broodbeleg tuinkruiden
- of varieer met Stegeman vegetarisch broodbeleg kerrie
tortilla chips
3 mais kolven
boter
tabasco saus
limoen
groene olijven
guacamole
jalapeno's
bereidingswijze
- Voor extra sappige maïs, kook je de kolven 8-12 minuten in een ruime pan. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
- Grill de maïskolven voor het serveren 5 minuten op de BBQ. Serveer met boter, tabasco en limoensap voor een Mexican twist.
- Snijd de Cervelaat en Chorizo in plakjes. Verdeel alle ingrediënten over een grote borrelplank en het feest kan beginnen!
- Tip: Je kunt ook gemakkelijk zelf guacamole maken. Meng hiervoor het geprakte vruchtvlees van 2 avocado’s met 1 fijngesnipperd sjalotje, sap van 1 limoen, 1 tomaat in stukjes, zout, peper en tabasco naar smaak. Tortillachips erbij en dippen maar!
Of je worst lust
Cervelaat Plus
De heerlijke Stegeman Cervelaat, nu met 30% minder vet! Een deel van het vlees en vet is vervangen door boterbonen
inspiratie
Vegetarische recepten
Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten