Stegeman

Recept

Bourgondische Borrelplank

Bourgondische Borrelplank

Bereidingswijze

  1. Gevulde tuinkruiden deli rolls

Voor de eerste borrelsnack gebruik je het Stegeman Tuinkruiden broodbeleg, de kruidenkaas, de verse basilicum en de paprika. Snijd de paprika in smalle, langwerpige reepjes en hak de basilicum in grove stukjes. Besmeer een plakje Tuinkruiden beleg met de kruidenkaas. Leg er vervolgens een aantal reepjes paprika op en verdeel daar wat stukjes basilicum overheen. Rol het beleg op en herhaal dit net zo vaak tot je een mooi aantal rolletjes hebt gemaakt voor op je borrelplank.

  1. Kerrie prikkers

Het tweede gerechtje is een heel simpel maar lekker borrelhapje. Je hebt hier alleen het kerrie broodbeleg en een setje partyprikkers voor nodig. Neem steeds een plakje van het beleg en schuif deze op een ‘verfrommelde’ manier aan een partyprikker. Een super simpele snack met speelse uitstraling. En nog beter: helemaal ‘Veggie Thursday’ proof.

  1. Mediterraanse soepstengels

Voor het derde hapje gebruik je het Mediterraanse broodbeleg, de soepstengels en wat olijfolie. Wikkel een plakje van het Mediterraanse broodbeleg om een soepstengel en klaar is kees.

Et voilà, zo heb je de basis voor je borrelplank - zo simpel kan het zijn! Verdeel nu de drie soorten borrelhapjes over een grote borrelplank en vul de plank verder aan met andere snacks naar keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaasjes, olijven, druiven, vijgen en dungesneden appel, verschillende soorten nootjes of gevulde pepers.

Ingrediƫnten

  • Stegeman Tuinkruiden broodbeleg
  • Stegeman Kerriesmaak broodbeleg
  • Stegeman Mediterraans broodbeleg
  • Kruidenkaas
  • Paprika
  • Verse basilicum
  • Soepstengels
  • Partyprikkers
Print het recept