Stegeman

Recept

Couscous salade met kikkererwten

Couscous salade met kikkererwten

Bereidingswijze

Bereid de couscous in een kom volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de kikkererwten af met water. Was de komkommer en snij hem in vier in de lengte en vervolgens in blokjes. Voeg de kikkererwten, komkommer, lente-ui en kruiden toe aan de couscous. Meng het geheel met limoensap, olijfolie en Harissa en breng op smaak met zout, cayennepeper en komijn. Serveer de couscous salade in twee glazen of op twee borden en decoreer met de bladeren van peterselie, basilicum en munt. Leg de Stegeman fuet sticks stijlvol op het glas of bord. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

  • 1 pakje Stegeman Fuet sticks
  • 100 g couscous
  • 100 g voorgekookte kikkererwten (glas of blik)
  • 1 mini-komkommer
  • 2 el fijngehakte lente-ui
  • 2 el fijngehakte peterselie, munt en basilicum (+ extra om te garneren)
  • 2-3 el vers limoensap
  • 4 el olijfolie
  • 1 tl Harissa
  • Zout en cayennepeper
  • Komijn
Print het recept