Stegeman

Recept

Mediterraanse Paprika pitaburger

Mediterraanse Paprika pitaburger

Bereidingswijze

  1. Meng de kikkererwten in een kom met het paprikapoeder, de fijngesneden knoflook en wat olijfolie.
  2. Rooster de kikkererwten vervolgens en bak ondertussen ook de paprikaburger (in een andere pan) totdat deze een mooie krokante korst heeft en goed warm is.
  3. Brokkel de fetakaas in stukjes en snijd de paprikaburger in kleine blokjes.
  4. Meng de feta, kikkererwten, burgerstukjes, semi-zongedroogde tomaatjes en veldsla in een kom.
  5. Neem een verwarmd pitabroodje en vul deze met de ‘salade’. Enjoy!

Ingrediënten

  • 2 Stegeman paprikaburgers
  • 2 Handjes veldsla
  • 45 Gram feta
  • 40 Gram kikkererwten
  • 2 Pitabroodjes
  • 50 gram semi-zongedroogde tomaatjes
  • 1 of 2 teentje(s) knoflook
  • 2 tl gerookte paprikapoeder
Print het recept