Stegeman

Recept

Pittige paella

Pittige paella

Bereidingswijze

Zet een hapjespan op het vuur en verhit hierin de olijfolie. Bak de kippendij filet bruin en gaar. Voeg de doperwten, paprika, ui en knoflook toe. Laat het geheel even stoven. Voeg de tomaten toe en roer goed door. Voeg water en risotto toe, let op: kook de risotto volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de Stegeman Hot Pepperoni in schijfjes en voeg deze samen met de rozijnen toe aan de risotto. Voeg voor de smaak wat saffraan en/of paprikapoeder toe. Roer alles nog eens goed door. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

  • Stegeman Hot Pepperoni 180 gram
  • 2 rode uien (gesneden)
  • 3 tenen knoflook (gesneden)
  • 320 gram risotto rijst
  • Scharrel kippendij filet 700 gram
  • Olijfolie om in te bakken
  • Doperwten 200 gram (diepvries of uit pot)
  • 2 rode paprika (gesneden)
  • 1 blik gepelde tomaten
  • Handje rozijnen
  • Saffraan en/of paprikapoeder
Print het recept