Stegeman

Recept

Spicy Halloumi Paprikaburger

Spicy Halloumi Paprikaburger

Bereidingswijze

  1. Prak de avocado met een vork tot een grof geheel.
  2. Snijd de rode ui in ringen en snijd de Halloumi in 6 plakken.
  3. Rooster de Halloumi en bak ondertussen ook de paprikaburger totdat deze een mooie korokante korst heeft en goed warm is.
  4. Snijd de speltbol doormidden en smeer de onderkant in met de pikante pestosaus. Beleg vervolgens met wat babyspinazie, gevolgd door de Halloumi, avocado en uienringen. Leg hier de paprikaburger bovenop en sluit af met nog wat avocado en ui.
  5. Top af met de andere helft van de speltbol: smakelijk eten.

Ingrediënten

  • 2 Stegeman Paprikaburgers
  • 2 Speltbollen
  • 2 Handjes Baby spinazie
  • 1 Blok Halloumi
  • 1 Mashed avocado
  • 2  el Pikante pestosaus
  • 1 Rode ui
Print het recept