Wij zijn Stegeman

Wij zitten in het slagersvak sinds 1858. Het was Johannes Stegeman die aan de basis stond van ons moderne en innovatieve bedrijf. Hij was een man met een passie en liefde voor vlees. Jarenlang hebben wij ons het vak van bereiders van verfijnde producten eigen gemaakt. Met onze smaakvolle, innovatieve en onderscheidende vleeswaren maken wij gewone, alledaagse momenten bijzonder.

Onze missie: meer aandacht, meer genieten

Vlees en vleeswaren zijn mooie producten en wij laten jou daar graag van genieten.
Op ieder moment van de dag. Wij houden daarbij rekening met mens, dier en omgeving.
Dat vinden wij belangrijk. Stegeman: meer aandacht, meer genieten.

 

Werken bij Stegeman

Bij Stegeman werk je in een prettige sfeer binnen een dynamische en innovatieve omgeving. De talenten en passie van alle medewerkers zijn van wezenlijk belang voor het kwaliteitsproduct Stegeman. Stegeman is als oer-Hollands bedrijf trots op de kennis en vaardigheden van haar werknemers en op de kwaliteit die wij daardoor leveren.

Klik hier voor ons vacature aanbod

Campofrio Food Group

Stegeman is onderdeel van Campofrio Food Group, een van de meest vooraanstaande vleesverwerkende bedrijven in Europa, en één van de vijf grootste vleesverwerkende bedrijven in de wereld. Campofrio is met 8 verschillende business units aanwezig in Europa en de VS. Deze zijn gevestigd in: Spanje, Italië, Portugal, VS, Duitsland, België, Frankrijk, Nederland en een joint venture in Roemenië.

Campofrio

Certificeringen

Om de kwaliteit en hygiëne van onze processen en producten te waarboren hebben al onze locaties de onderstaande internationale certificaten:

HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points)
BRC (British Retail Consortium)
IFS (International Food Standard)

Stegeman hecht grote waarde aan duurzaamheid op alle vlakken en wij houden rekening met mens, dier en omgeving. Daarom zijn wij aangesloten bij het Beter Leven keurmerk.