Omdat worst ook anders kan

Stegeman, daar hou ik van!

30% minder vet!

Droge worst eten kan ook anders, vinden wij bij Stegeman. Daarom ontwikkelden wij zogeheten 'hybride producten' een combinatie van vlees en groenten zonder in te leveren op smaak. En dan ook nog eens met 30% minder vet!
 
Hoe we dat doen?
Een gedeelte van het vlees en vet is vervangen door boterbonen. Hierdoor bevat het product 30% minder vet dan reguliere droge worst. Maar levert het niet in op de smaak. Je proeft geen verschil met bijvoorbeeld de 'echte' cervelaat.
Deze range noemen we Stegeman PLUS en is verkrijgbaar in drie heerlijke varianten:
- Cervelaat PLUS
- Chorizo PLUS
- Chorizo PLUS Sticks

visual plus
Missie/visie

Uit liefde voor vlees

Creëer eetmomenten

50% minder vlees

We werken aan een assortiment met 50% minder vlees. Met onze kennis geven we nieuw perspectief, door meer groente en minder vlees te gebruiken en zelfs vegetarische producten te introduceren.

100% vertrouwen

We zijn al ruim 160 jaar een begrip. Hebben vertrouwen opgebouwd en houden dit graag vast. Daarom doen we alles om kwaliteit te waarborgen, vernieuwend te zijn en de lekkerste producten op de markt te brengen.

0% verspilling

Dat willen we bereiken in 2025. Vlees is een kostbare grondstof willen we optimaal inzetten en verwaarden. Ook kijken we, waar mogelijk, naar efficiëntie van andere grondstoffen.