Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Zij helpen jou graag verder.

Ik wil een grote hoeveelheid van één van uw producten kopen. Kan ik dit rechtstreeks bij u bestellen?

Helaas, dat kan niet. Als u echter bij uw eigen supermarkt aangeeft dat u meer van een product wil kopen, dan kan de winkel dat voor u bestellen.

Ik ben allergisch voor …. Zit dit in uw producten?

Voor bekende allergenen geldt dat deze altijd volgens de wettelijke norm worden vermeld op de verpakking. Dat betekent dat bij de ingrediëntendeclaratie wordt vermeld welke grondstoffen worden gebruikt. Ook wordt op de verpakking vermeld wanneer een product een allergene stof of mogelijk sporen van een allergene stof kan bevatten. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk navraag doen via onze afdeling consumentenservice.

Ik ben op zoek naar één van uw producten, waar kan ik het kopen?

De vleeswaren van Stegeman zijn verkrijgbaar bij de vleeswarenafdeling van uw supermarkt. Droge worst zoals cervelaat, salami, chorizo etc. hoeft niet gekoeld te worden bewaard en wordt daarom vaak op een andere plaats in de winkel aangeboden. Het is per supermarkt verschillend welke producten in het assortiment aangeboden worden. Wij adviseren u om altijd in de winkel van uw keuze navraag  te doen, soms is een product net even uitverkocht of wil de eigenaar of filiaalleider het graag voor u bestellen, zodat u niet naar een ander winkel hoeft.

Mocht u het toch niet kunnen vinden, kunt u navraag doen bij onze consumentenservice. Wij zullen dan een winkel in uw omgeving voor u zoeken, waar het product wel verkrijgbaar is.

De worst die ik heb gekocht lijkt kleiner, korter, langer, dunner dan ik gewend ben. Hoe kan dit verschil ontstaan?

Droge worst wordt gemaakt van vers vlees en kruiden, dit wordt in een velletje gestopt en door middel van fermentatie en droging wordt de worst houdbaar en krijgt hij zijn unieke lekkere smaak. Tijdens dit drogingsproces verliest de worst geleidelijk vocht en dus ook gewicht en omvang. De hoeveelheid vocht kennen we, echter er kunnen verschillen ontstaan tussen de worstjes. Het ene worstje wat langer en dunner, het andere wat korter en dikker. Droge worst heeft echter het E-gewicht dat op de verpakking is vermeld, de hoeveelheid is dus altijd hetzelfde.