Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder.

Ik wil een grote hoeveelheid van één van uw producten kopen. Kan ik dit rechtstreeks bij u bestellen?

Helaas, dat kan niet. Als u echter bij uw eigen supermarkt aangeeft dat u meer van een product wil kopen, dan kan de winkel dat voor u bestellen.

Ik ben allergisch voor iets. Zit dit in uw producten?

Voor bekende allergenen geldt dat deze altijd volgens de wettelijke norm worden vermeld op de verpakking. Dat betekent dat bij de ingredientendeclaratie wordt vermeld welke grondstoffen worden gebruikt. Ook wordt op de verpakking vermeld wanneer een product een allergene stof of mogelijk sporen van een allergene stof kan bevatten. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk terecht bij onze consumentenservice. Stel uw vraag

Ik ben op zoek naar een Stegeman product, waar kan ik het kopen?

De vleeswaren van Stegeman zijn verkrijgbaar bij de vleeswarenafdeling van uw supermarkt. Droge worst zoals cervelaat, salami, chorizo etc. hoeft niet gekoeld te worden bewaard en wordt daarom vaak op een andere plaats in de winkel aangeboden. Het is per supermarkt verschillend welke producten in het assortiment aangeboden worden. Wij adviseren u om altijd in de winkel van uw keuze navraag te doen, soms is een product net even uitverkocht of wil de eigenaar of filiaalleider het graag voor u bestellen, zodat u niet naar een ander winkel hoeft.

De worst die ik heb gekocht lijkt kleiner dan ik gewend ben. Hoe kan dit?

Droge worst wordt gemaakt van vers vlees en kruiden, dit wordt in een velletje (de darm) gestopt en door middel van fermentatie en droging wordt de worst houdbaar en krijgt hij zijn unieke lekkere smaak. Tijdens dit drogingsproces verliest de worst geleidelijk vocht en dus ook gewicht en omvang. De hoeveelheid vocht kennen we, echter er kunnen verschillen ontstaan tussen de worstjes. Het ene worstje wat langer en dunner, het andere wat korter en dikker. Droge worst heeft echter het E-gewicht dat op de verpakking is vermeld, de hoeveelheid is dus altijd hetzelfde.

Andere vragen

Heb je een specifieke vraag, wil je meer weten over een van onze producten of over ons bedrijf? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Stel uw vraag