omdat vlees ook
anders kan

stegeman daar hou
ik van

tijd voor verandering

Sinds 1858 is de wereld veranderd en als modern en innovatief bedrijf veranderen wij graag mee. Niet alleen omdat de wensen en eisen van consumenten veranderen. Maar ook omdat onze eigen kijk op de wereld verandert. Vlees heeft voor ons ook al lang geen geheimen meer en dus kunnen we er met een hele andere blik naar kijken. Waarom? Omdat vlees ook anders kan. Bijvoorbeeld met 30% groenten. Hoe we dat doen? Gewoon, door een deel van het vlees te vervangen door groenten. 
Maar we durven zelfs een stap verder te gaan en vegetarische producten te introduceren. Wij bekijken zelfs deze producten met het oog van een echte vakman. Want die kennis inspireert ons bij de ontwikkeling van heerlijke en kwalitatieve vegetarische producten. En waarom ….
Omdat vlees ook anders kan. Stegeman, daar hou ik van!

Missie/visie

Uit liefde voor vlees

Creëer eetmomenten

50% minder vlees

We werken aan een assortiment met 50% minder vlees. Met onze kennis geven we nieuw perspectief, door meer groente en minder vlees te gebruiken en zelfs vegetarische producten te introduceren.

100% vertrouwen

We zijn al ruim 160 jaar een begrip. Hebben vertrouwen opgebouwd en houden dit graag vast. Daarom doen we alles om kwaliteit te waarborgen, vernieuwend te zijn en de lekkerste producten op de markt te brengen.

0% verspilling

Dat willen we bereiken in 2025. Vlees is een kostbare grondstof willen we optimaal inzetten en verwaarden. Ook kijken we, waar mogelijk, naar efficiëntie van andere grondstoffen.

Om trots op te zijn

Om de kwaliteit en hygiëne van onze processen en producten te waarborgen hebben al onze locaties de onderstaande internationale certificaten:

Stegeman hecht grote waarde aan duurzaamheid op alle vlakken en wij houden rekening met mens, dier en omgeving. Daarom zijn wij aangesloten bij het Beter Leven keurmerk. Op veel van onze producten zie je dan ook het keurmerk met 1 ster terug.

Commercials

Ook op tv en internet zijn! Toon alle commercials

oorsprong

1858
Slager Johannes Stegeman vestigt een ambachtelijke spekslagerij in Deventer en legde daarmee de basis voor het oer-Hollandse merk Stegeman. Een man met een passie en liefde voor vlees. Vandaag de dag worden we nog steeds gedreven door zijn oog voor kwaliteit, zijn nieuwsgierigheid en drang om te vernieuwen. Stegeman staat voor: vakmanschap, natuurlijk en echt.

1960 – 1980
In deze periode wordt het familiebedrijf Stegeman N.V. wordt omgezet in Stegeman BV. Er treedt een mede-eigenaar aan. Later gaat Stegeman samenwerken met vleesverwerkend bedrijf Hendrix Fabrieken uit Boxmeer. Hendrix verzorgt de slacht, Stegeman produceert en verpakt het met zorg samengestelde assortiment. Midden jaren zeventig worden Hendrix en Stegeman gekocht door de voedingsmiddelenpoot van British Petroleum.

1990 - 2006
Stegeman wordt gekocht door het Amerikaanse Sara Lee Inc. Stegeman fuseert in de jaren negentig met Boers Meat Products uit St. Michielsgestel. Sara Lee Foods Europe neemt het bedrijf Meester uit Wijhe over van Ahold. In 2000 worden de bedrijven samengevoegd onder de naam Meester Stegeman. Later koopt Smithfield Foods Inc. Meester Stegeman van Sara Lee Foods Europe. Meester Stegeman wordt Stegeman.

Het huidige Stegeman
Stegeman wordt in 2008 onderdeel van Campofrio Foodgroup. Campofrio is met 8 verschillende business units aanwezig in Europa en de VS. Deze zijn gevestigd in: Spanje, Italië, Portugal, VS, Duitsland, België, Frankrijk, Nederland en een joint venture in Roemenië. Sinds 2015 is Campofrio en dus ook Stegeman, onderdeel van Sigma Food group.

Oorsprong - 2008

Oorsprong - 2008

Oorsprong - 1858

Oorsprong - 1858

Oorsprong - 1962

Oorsprong - 1962

Oorsprong - 1968

Oorsprong - 1968

Oorsprong - 1976

1976