Stegeman
Menu

Word jij onze nieuwe stegeman ambassadeur?

Samen met jou willen we streven naar betere producten, die niet alleen door onze vakmannen en -vrouwen, maar ook door jou, onze consument, worden getest en goedgekeurd.
Wil jij graag deel uitmaken van het Stegeman Ambassadeurs team?

Ja, ik wil deelnemen Meer info
Ambassadeur worden

hoe werkt het

1. Registreer jezelf

Registreer jezelf als ambassadeur door het formulier in te vullen. 

2. Ontvang nieuwe producten

Wij sturen je een paar keer per jaar informatie over nieuwe producten. Dat kan zijn in de vorm van een vragenlijst of als fysiek product. 

3. Deel je ervaring

Dankzij jou feedback kan onze productie afdeling de de producten gaan optimaliseren voor we deze op de markt brengen. 

jouw mening
telt

Als Stegeman Ambassadeur bieden we je de mogelijkheid om als eerste Nederlander jouw mening te geven over onze nieuwste ontwikkelingen. Dankzij jouw mening kunnen we onze producten gaan optimaliseren voor we deze op de markt brengen.

Probeer nieuwe
producten

Wij sturen je een paar keer per jaar informatie over nieuwe producten. Dat kan zijn in de vorm van een vragenlijst of als fysiek product. Deze producten kunnen variëren tussen droge worst, vleeswaren, vegetarische producten en nog veel meer. Je kiest zelf of je interesse en/of tijd hebt om deze producten te beoordelen of de vragenlijst in te vullen. 

Ja, ik wil
stegeman ambassadeur worden

Het Stegeman Ambassadeurs programma heeft als doel een directe link te creëren met onze consumenten. Dit om producten, zowel bestaande als nieuwe, te laten proeven & je mening te horen. Je bent als ambassadeur altijd vrij om te kiezen of je deelneemt aan een specifieke campagne.

Belangrijk is dat alle informatie vertrouwelijk is & niet mag worden gedeeld met vrienden of via sociale media (behalve indien een campagne specifiek vermeld om dit wel te doen). We vertrouwen je onze toekomst toe & verwachten je discretie over onze nieuwe producten & marketing campagnes.

Maar het respect is absoluut wederzijds & dus kan je ook ons vertrouwen. Wij zullen jouw gegevens nooit doorgeven aan andere partijen en alleen intern gebruiken voor het verbeteren van onze producten & campagnes.

ambassadeur
Achtergrond
Contact
Producten