Droge worst Fuet

Ontdek de beste Fuet van Nederland, de Fuet van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstenmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Complexe volle smaken komen je tegemoet elke keer wanneer je ze proeft. Verkrijgbaar in vers

Ons assortiment
Ambachtelijke fuet

Ontdek de beste Fuet van Nederland, de Ambachtelijke Fuet van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstenmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Complexe volle smaken komen je tegemoet elke keer wanneer je deze Fuet proeft.

Ambachtelijke fuet sticks

Ontdek de beste fuet van Nederland, de Ambachtelijke Fuet van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstenmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Complexe volle smaken komen je tegemoet elke keer wanneer je deze fuet proeft.

Fuet Oude Kaas

Ontdek de Fuet Oude Kaas van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Een heerlijke fuet met de licht zoete smaak van oude kaas. Perfect om je borrelplank af te maken.

Fuet Knoflook basilicum

Ontdek de Fuet Knoflook Basilicum van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Een pittige fuet met een lekkere smaak van knoflook en basilicum. Onmisbaar op je borrelplank.

Fuet Truffel Parmezaan

Ontdek de Fuet Truffel Parmezaan van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Een heerlijke fuet met een subtiele smaak van truffel en een coating van Parmezaanse kaas. De smaakmaker op je borrelplank.

Fuet Mediterraanse kruiden

Ontdek de Fuet Mediterraanse kruiden van Stegeman! Een smaaksensatie die alleen de worstmakers van Stegeman met hun jarenlange ervaring je kunnen bieden. Een heerlijke fuet met een coating van mediterraanse kruiden . Ideaal op je Mediterrane borrelplank.

Inspiratie

Vegetarische recepten

Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Studio zilalila
Vega - Toasted club sandwich
lunch
Studio-Zilalila
Vega - Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
borrel lunch
Vega queasdilla bites
Vega - Quesadilla bites
borrel diner
Rainbow borrelplank
Vega - Rainbow borrelplank
borrel diner
Caprese
Vega - Zuurdesem Caprese
Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank
Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank
borrel diner
Low carb borrelpank
Low-carb borrelpank
borrel diner
Italiaans broodje
Italiaans broodje met Stegeman Omeletplakjes
omelet vegetarisch