Ingrediënten
16 plakken Stegeman Italiaanse Omelet
4 stuks ciabatta
80 g hazelnotentapenade
120 g geroosterde courgetteplakken
80 g manchego
60 g zongedroogde tomaten
24 blaadjes basilicum
Bereidingswijze
- Snijd de ciabatta’s overlangs open met een broodmes
- Besmeer de onderkant van elke ciabatta met hazelnotentapenade en leg hierop de geroosterde courgetteplakken
- Verdeel 4 plakken Italiaanse Omelet dakpansgewijs over de courgette
- Schaaf met een dunschiller mooie krullen van de manchego en leg ze op de omeletplakken
- Verdeel daarover de zongedroogde tomaten en blaadjes basilicum
- Met wat goede olijfolie maak je het broodje helemaal af. En een groente tapenade is een lekker alternatief voor de noten
Vegetarisch Broodbeleg
Vegetarisch broodbeleg Kerrie
Vega broodbeleg. Heerlijk, zonder vlees. Een bron van proteïnen met een verrassende bite en lekkere smaak. In drie varianten: Kerrie, Mediterraans en Tuinkruiden.