Ingrediënten
16 plakken Stegeman Italiaanse Omelet
4 stuks ciabatta
80 g hazelnotentapenade
120 g geroosterde courgetteplakken
80 g manchego
60 g zongedroogde tomaten
24 blaadjes basilicum
Bereidingswijze
- Snijd de ciabatta’s overlangs open met een broodmes
- Besmeer de onderkant van elke ciabatta met hazelnotentapenade en leg hierop de geroosterde courgetteplakken
- Verdeel 4 plakken Italiaanse Omelet dakpansgewijs over de courgette
- Schaaf met een dunschiller mooie krullen van de manchego en leg ze op de omeletplakken
- Verdeel daarover de zongedroogde tomaten en blaadjes basilicum
- Met wat goede olijfolie maak je het broodje helemaal af. En een groente tapenade is een lekker alternatief voor de noten
![Stegeman broodbeleg kerrie klein](/sites/default/files/styles/product_preview/public/2024-03/Stegeman_broodbeleg_kerrie%20klein%20zonder%20logo.png.webp?itok=hFHph-B-)
Vegetarisch Broodbeleg
Vegetarisch broodbeleg Kerrie
Vega broodbeleg. Heerlijk, zonder vlees. Een bron van proteïnen met een verrassende bite en lekkere smaak. In drie varianten: Kerrie, Mediterraans en Tuinkruiden.