Ingrediënten
                            16 plakken Stegeman Italiaanse Omelet
    4 stuks ciabatta
    80 g hazelnotentapenade
    120 g geroosterde courgetteplakken
    80 g manchego
    60 g zongedroogde tomaten
    24 blaadjes basilicum
                    
                    Bereidingswijze
- Snijd de ciabatta’s overlangs open met een broodmes
- Besmeer de onderkant van elke ciabatta met hazelnotentapenade en leg hierop de geroosterde courgetteplakken
- Verdeel 4 plakken Italiaanse Omelet dakpansgewijs over de courgette
- Schaaf met een dunschiller mooie krullen van de manchego en leg ze op de omeletplakken
- Verdeel daarover de zongedroogde tomaten en blaadjes basilicum
- Met wat goede olijfolie maak je het broodje helemaal af. En een groente tapenade is een lekker alternatief voor de noten
 
        
        
                Vegetarisch Broodbeleg
            
                
    Vegetarisch broodbeleg Kerrie
Vega broodbeleg. Heerlijk, zonder vlees. Een bron van proteïnen met een verrassende bite en lekkere smaak. In drie varianten: Kerrie, Mediterraans en Tuinkruiden.
 
             
 
 
 
 
