Cervelaat Fijn
Stegeman Fijne Cervelaat wordt bereid volgens traditioneel vakmanschap. De fijn gemalen stukjes vlees zorgen voor een zachte, volle smaak. Perfect in balans, precies zoals cervelaat hoort te zijn.
Cervelaat Dijon mosterd
Stegeman Cervelaat met Dijonmosterd heeft van nature een frisse ondertoon. De authentieke Dijonmosterd en mosterdzaadjes zorgen voor een heerlijk volle, smeuïge smaak.
Chorizo licht pittig
Stegeman Licht Pittige Chorizo zit vol verrassende smaken. De warme tonen van paprika, knoflook en peper geven 'm precies de juiste kick. Heerlijk bij de borrel, maar ook een smaakmaker in je gerechten.
Rundercervelaat gerookt
Cervelaat wordt traditioneel van varkensvlees gemaakt, maar Stegeman Runder Cervelaat is de uitzondering, en wat voor één! Gemaakt van echt rundvlees, maar toch heerlijk smeuïg, vol en rond van smaak.
Salami Italiaanse kruiden
De Italiaans gekruide salami van Stegeman geeft je het gevoel even in Italië te zijn. Je proeft de kenmerkende Italiaanse kruiden die deze salami zijn verfijnde en volle smaak geven.
Salami mild gekruid
Stegeman Mild Gekruide Salami wordt bereid op klassieke wijze, met een perfect evenwicht tussen kruidig en fris, precies zoals goede salami hoort te zijn. Een vleugje rook geeft de smaak extra karakter.
Inspiratie
Vegetarische recepten
Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten