Ingrediënten
Stegeman chorizo of Stegeman Chorizo Plus
2 uien (gesneden)
4 tenen knoflook (gesneden)
2 rode paprika (gesneden)
1 kg kruimige aardappelen
Olijfolie om in te bakken
Paprikapoeder
Bereidingswijze
- Schil de aardappels en kook deze totdat ze bijna gaar zijn. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de ui tot deze glazig is. Voeg de knoflook en stukjes paprika toe
- Giet de aardappels af en snijd deze in blokjes.
- Snijd de Stegeman chorizo of chorizo Plus in schijfjes of blokjes. Voeg de aardappels en de chorizo toe aan het ui/paprika mengels en bak het geheel totdat de aardappels een lekker bruin korstje hebben. Blijf goed doorroeren en voorkom aanbakken.
Droge worst Traditioneel (Classic)
Chorizo licht pittig
Er is veel moois te ontdekken in Stegeman Licht Pittige Chorizo. De verwarmende smaak van paprika, knoflook en peper. Maar in zijn pittige karakter schuilt nog veel meer moois: ver weg zelfs iets sappigs en fris.