Stegeman
Menu

Italiaans broodje met Stegeman Omeletplakjes

ei omelet vegetarisch broodbeleg

Met de Stegeman Omeletplakjes is er nu nog meer variatie voor op je boterham. De plakjes zijn gebakken van vrije uitloop eieren en bij de Italiaanse variant proef je de typische Italiaanse kruiden zoals oregano, basilicum, bieslook en rozemarijn. 

ingrediënten
16 plakken Stegeman Italiaanse Omelet 4 stuks ciabatta 80 g hazelnotentapenade 120 g geroosterde courgetteplakken 80 g manchego 60 g zongedroogde tomaten 24 blaadjes basilicum
bereidingswijze
  1. Snijd de ciabatta’s overlangs open met een broodmes
  2. Besmeer de onderkant van elke ciabatta met hazelnotentapenade en leg hierop de geroosterde courgetteplakken
  3. Verdeel 4 plakken Italiaanse Omelet dakpansgewijs over de courgette
  4. Schaaf met een dunschiller mooie krullen van de manchego en leg ze op de omeletplakken
  5. Verdeel daarover de zongedroogde tomaten en blaadjes basilicum
  6. Met wat goede olijfolie maak je het broodje helemaal af. En een groente tapenade is een lekker alternatief voor de noten
inspiratie

Vegetarische recepten

Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Vega - Toasted club sandwich
lunch
Vega - Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
Borrel Lunch
Vega - Quesadilla bites
borrel diner
Vega - Rainbow borrelplank
borrel diner
Vega - Zuurdesem Caprese
Italiaans broodje met Stegeman Omeletplakjes
ei omelet vegetarisch broodbeleg
Vlees&Vega - Mexican fiësta borrelplank
borrel diner
Low-carb borrelpank
borrel diner