Stegeman
Menu

Mannen borrelplank

Borrel Diner

Worst, hamburgers, aardappel wedges en bier. De perfecte plank voor bij een avond met de mannen. Maak de blits met een pittige pizza met chorizo, paprika, geraspte kaas en basilicum.

ingrediënten
Mini hamburgers: 4 plakjes cheddar kaas, 70 gram bacon, 1 rode ui, 500 gram gehakt, 8 blaadjes ijsbergsla, 4 mini augurken, 8 theelepels ketchup, 8 hamburgerbroodjes (rond vormpje uitdrukken), 1 ei, prikkertjes. Gevulde kastanje champignons met chorizo: 8/16 grote kastanjechampignons, 100 gram Stegeman chorizo worst, 100 gram roomkaas, 50 gram geraspte kaas. Pizza met pittige chorizo en paprika: 1 pizzabodem met tomatensaus, 100 gram Stegeman chorizo, 1 gele paprika, 80 gram geraspte kaas, 10 blaadjes basilicum. Ribeye met chimichurri saus: 2 ribeyes, 3 teentjes knoflook, 30 gram koriander, 30 gram peterselie, 1 rode peper, 1 sjalot, 6 eetlepels olijfolie, 4 eetlepels rode wijn azijn. Crispy aardappel wedges met spicy ketchup: 1 kilo vastkokende aardappels in schil, 1 theelepel paprikapoeder, 3 eetlepels bloem, 3 eetlepels olijfolie, grof zeezout/peper, spicy ketchup.
bereidingswijze
  1. Mini hamburgers: Steek met een ronde steker gelijke rondjes uit de hamburgerbroodjes. Pel en snipper de rode ui. Meng het ei met de rode ui en het gehakt. Breng het gehakt op smaak met peper en zout. Verdeel het gehakt in 8 kleine hamburgers.
  2. Mini hamburgers: Bak de bacon in een droge koekenpan. Laat uitlekken op een keukenpapiertje.
  3. Mini hamburgers: Bak de mini burgers in dezelfde pan in 5 - 6 minuten gaar. Halveer de plakjes cheddar en verdeel op de warme hamburgers zodat de kaas smelt. Beleg een broodje met een blaadje sla, de burger met kaas, een plakje uitgebakken bacon.
  4. Gevulde kastanje champignons met chorizo: Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de chorizo worst in kleine blokjes. Verwijder de steeltjes van de champignons.
  5. Gevulde kastanje champignons met chorizo: Meng de roomkaas met de helft van de geraspte kaas en de chorizo blokjes.
  6. Gevulde kastanje champignons met chorizo: Verdeel het roomkaas mengsel in de champignons en garneer met de overgebleven geraspte kaas. Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven en bak 12 minuten.
  7. Pizza met pittige chorizo en paprika: Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de chorizo worst in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes.
  8. Pizza met pittige chorizo en paprika: Beleg de pizza met de paprika reepjes, chorizo en verdeel de geraspte kaas erover.
  9. Pizza met pittige chorizo en paprika: Bak de pizza 10 - 12 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer met de basilicumblaadjes.
  10. Ribeye met chimichurri saus: Haal de ribeyes een half uur voor het bakken uit de koelkast. Dep droog met een keukenpapiertje. Breng de ribeye op smaak met peper en zout. Pel de knoflook en sjalot en snijd fijn.
  11. Ribeye met chimichurri saus: Doe de olijfolie, de rode wijn azijn, de koriander, de peterselie, de sjalot, de rode peper en de knoflook in een keukenmachine en maal tot een egale massa.
  12. Ribeye met chimichurri saus: Breng de chimichurri op smaak met peper en zout. Bak de ribeye een beide kanten 2 - 3 minuten. Zorg dat het vlees mooi rosé gebakken is. En serveer met de chimichurri.
  13. Crispy aardappel wedges met spicy ketchup: Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de aardappels in partjes en laat de schil erom. Kook 7 minuten voor.
  14. Crispy aardappel wedges met spicy ketchup: Meng de bloem, het paprikapoeder en de olijfolie door de voorgekookte aardappelpartjes. Plaats de aardappels in de voorverwarmde oven en rooster 20 - 25 minuten tot ze knapperig zijn. Garneer met de spicy ketchup
Of je worst lust
Chorizo licht pittig

Er is veel moois te ontdekken in Stegeman Licht Pittige Chorizo. De verwarmende smaak van paprika, knoflook en peper. Maar in zijn pittige karakter schuilt nog veel meer moois: ver weg zelfs iets sappigs en fris.

inspiratie

Vegetarische recepten

Vegetarisch niet altijd lekker? Wacht maar. Hier zul je van smullen. Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Vega - Toasted club sandwich
lunch
Vega - Zuurdesem Caprese
Vega - Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
Borrel Lunch
Vega - Fitness Wrap met Spinazieburger
Diner Lunch
Vega - Sweet Jack
lunch maaltijd
Vega - Linzensalade met paprika burger
lunch maaltijd
Vega - Spicy Halloumi Paprikaburger
Lunch maaltijd
Vega - Spicy taco met paprika burger
lunch maaltijd

Cookiebeleid

Onze website gebruikt eigen cookies en cookies van derden om de toegankelijkheid te verbeteren, uw navigatie te personaliseren en te analyseren, en om advertenties weer te geven op basis van uw interesses. Als u doorgaat met surfen, gaan we ervan uit dat u het gebruik ervan accepteert. U kunt de instellingen wijzigen of meer informatie krijgen op Cookiebeleid

Accepteer
Weigeren