Omelet met chorizo

lunch

Een ei hoort erbij! Lekker en geschikt voor ieder moment van de dag!

Ingrediënten
Stegeman chorizo 4 eieren 2 takjes verse basilicum Olijfolie om in te bakken
Bereidingswijze
  1. Snijd de chorizo in plakjes. Verwarm in een koekenpan de olijfolie en bak hierin de chorizo.
  2. Breek de eieren boven de pan en zorg dat de eieren een geheel vormen. Bak de eieren gaar zoals je lekker vindt.
  3. Snijd de basilicum in kleine stukjes en garneer het de omelet hier mee. Serveer voor ieder persoon een helft van de omelet op een verse snee brood.
Packshot Stegeman Chorizo Licht Pittig
Traditioneel / Classic
Chorizo licht pittig

Stegeman Licht Pittige Chorizo zit vol verrassende smaken. De warme tonen van paprika, knoflook en peper geven 'm precies de juiste kick. Heerlijk bij de borrel, maar ook een smaakmaker in je gerechten.

Inspiratie

Vegetarische recepten

Voeg inspiratie toe aan je dagelijkse recepten, hier vind je een selectie met de lekkerste vegetarische recepten! Liever worst? Check dan onze andere recepten.

Toon gerechten
Studio zilalila
Vega - Toasted club sandwich
lunch
Studio-Zilalila
Vega - Rainbow Sandwich met Mediterraans Broodbeleg
borrel lunch
Vega queasdilla bites
Vega - Quesadilla bites
borrel diner
Rainbow borrelplank
Vega - Rainbow borrelplank
borrel diner
Caprese
Vega - Zuurdesem Caprese
Italiaans broodje
Italiaans broodje met Stegeman Omeletplakjes
omelet vegetarisch