Stegeman
Menu

Vega - Bourgondische Borrelplank

Borrel Diner

Een borrelplank doet het natuurlijk altijd goed op een feestje of tijdens een gezellig avondje borrelen met vrienden. Met onderstaand recept maak je gemakkelijk een vegetarische versie met veel variatie. Een kunstwerk voor op tafel!

ingrediënten
Stegeman Tuinkruiden broodbeleg Stegeman Kerriesmaak broodbeleg Stegeman Mediterraans broodbeleg Kruidenkaas Paprika Verse basilicum Soepstengels Partyprikkers
bereidingswijze
  1. Gevulde tuinkruiden deli rolls Voor de eerste borrelsnack gebruik je het Stegeman Tuinkruiden broodbeleg, de kruidenkaas, de verse basilicum en de paprika. Snijd de paprika in smalle, langwerpige reepjes en hak de basilicum in grove stukjes. Besmeer ee
  2. Kerrie prikkers Het tweede gerechtje is een heel simpel maar lekker borrelhapje. Je hebt hier alleen het kerrie broodbeleg en een setje partyprikkers voor nodig. Neem steeds een plakje van het beleg en schuif deze op een ‘verfrommelde’ manier aan een p
  3. Mediterraanse soepstengels Voor het derde hapje gebruik je het Mediterraanse broodbeleg, de soepstengels en wat olijfolie. Wikkel een plakje van het Mediterraanse broodbeleg om een soepstengel en klaar is kees.
  4. Et voilà, zo heb je de basis voor je borrelplank - zo simpel kan het zijn! Verdeel nu de drie soorten borrelhapjes over een grote borrelplank en vul de plank verder aan met andere snacks naar keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaasjes, olijven, druiven,
Vegetarisch
Vegetarisch broodbeleg Kerrie

Nieuw van Stegeman, broodbeleg. Heerlijk, zonder vlees. Een bron van proteïnen met een verrassende bite en lekkere smaak. In drie varianten: Kerrie, Mediterraans en Tuinkruiden.