ingrediƫnten
Stegeman Hot Pepperoni 180 gram
2 uien (gesneden)
4 tenen knoflook (gesneden)
2 rode paprika (gesneden)
1 kg kruimige aardappelen
Olijfolie om in te bakken
Paprikapoeder
bereidingswijze
- Schil de aardappels en kook deze totdat ze bijna gaar zijn. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin de ui tot deze glazig is. Voeg de knoflook en stukjes paprika toe
- Giet de aardappels af en snijd deze in blokjes.
- Snijd de Stegeman Hot Pepperoni in schijfjes of blokjes. Voeg de aardappels en de Stegeman Hot Pepperoni toe aan het ui/paprika mengels en bak het geheel totdat de aardappels een lekker bruin korstje hebben. Blijf goed doorroeren om aanbakken te komen. Ee
Of je worst lust
Hot pepperoni
Stegeman heeft meer dan alleen worsten voor bij de borrel. Deze Hot Pepperoni leent zich uitstekend als toevoeging aan je maaltijd. Maak een heerlijke pittige paella of geef je aardappels net dat beetje meer spice.
inspiratie
Vegetarische recepten
Vegetarisch niet altijd lekker? Wacht maar. Hier zul je van smullen. Liever worst? Check dan onze andere recepten.
Toon gerechten