Ingrediënten
1 pakje Stegeman chorizo sticks of Stegeman chorizo Plus sticks
100 g couscous
100 g voorgekookte kikkererwten (glas of blik)
1 mini-komkommer
2 el fijngehakte lente-ui
2 el fijngehakte peterselie, munt en basilicum (+ extra om te garneren)
2-3 el vers limoensap
4 el olijfolie
1 tl Harissa
Zout en cayennepeper
Komijn
Bereidingswijze
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de kikkererwten af met water. Was de komkommer en snij hem in de lengte in 4-en en vervolgens in blokjes. Voeg de kikkererwten, komkommer, lente-ui en kruiden toe aan de couscous
- Meng het geheel met limoensap, olijfolie en Harissa en breng op smaak met zout, cayennepeper en komijn.
- Serveer de couscous salade in twee glazen of op twee borden en decoreer met de bladeren van peterselie, basilicum en munt.
- Leg de Stegeman chorizo sticks stijlvol op het glas of bord. Eet smakelijk!