Stegeman
Menu

Pittige Paella

maaltijd

Tijdens je vakantie in Spanje genoten van een heerlijke paella? Dat kan jij thuis ook maken! Makkelijk en met een Hollandse twist!

ingrediënten
Stegeman Hot Pepperoni 180 gram 2 rode uien (gesneden) 3 tenen knoflook (gesneden) 320 gram risotto rijst Scharrel kippendij filet 700 gram Olijfolie om in te bakken Doperwten 200 gram (diepvries of uit pot) 2 rode paprika (gesneden) 1 blik gepelde tomaten Handje rozijnen Saffraan en/of paprikapoeder
bereidingswijze
  1. Zet een hapjespan op het vuur en verhit hierin de olijfolie. Bak de kippendij filet bruin en gaar.
  2. Voeg de doperwten, paprika, ui en knoflook toe. Laat het geheel even stoven. Voeg de tomaten toe en roer goed door.
  3. Voeg water en risotto toe, let op: kook de risotto volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. Snijd de Stegeman Hot Pepperoni in schijfjes en voeg deze samen met de rozijnen toe aan de risotto.
  5. Voeg voor de smaak wat saffraan en/of paprikapoeder toe. Roer alles nog eens goed door. Eet smakelijk!
Of je worst lust
Hot pepperoni

Stegeman heeft meer dan alleen worsten voor bij de borrel. Deze Hot Pepperoni leent zich uitstekend als toevoeging aan je maaltijd. Maak een heerlijke pittige paella of geef je aardappels net dat beetje meer spice.